Pelan Pendapatan

Tawaran Menjadi Ahli Pengasas (Founding Members)

TAWARAN MENJADI AHLI PENGASAS (FOUNDING MEMBERS)

Jutawan Network kini sedang mengadakan kempen besar-besaran untuk menjemput orang ramai yang layak untuk menjadi rakan terawal menyertai keahlian JutawanNetwork.com ini dengan menjadikan mereka sebagai ahli berstatus AHLI PENGASAS atau FOUNDING MEMBER.

Jumlah bilangan Ahli Pengasas ‘Founding Members’ hanya dihadkan kepada 5,000 orang sahaja.

Kempen Ahli Pengasas ini akan berlangsung sehingga 31hb Disember 2017 nanti (terhad kepada 5,000 orang sahaja). Untuk menarik minat lebih ramai ahli, Jutawan Network menawarkan beberapa keistimewaan bagi mereka yang dapat menyertai sebagai Ahli Jutawan Network sebelum tarikh tersebut.

Berikut ialah beberapa maklumat mengenai kempen ini:

KELAYAKAN MENJADI AHLI PENGASAS

1. Pemohon adalah Warganegara Malaysia dan mempunyai Kad Pengenalan yang sah.

2. Pemohon mestilah berumur 18 tahun ke atas pada tarikh mendaftar sebagai ahli.

3. Permohonan/Pendaftaran ahli mestilah dibuat secara online dengan MENDAFTAR DI SINI

4. Permohonan/Pendaftaran ahli mestilah dibuat sebelum atau pada 31hb Disember 2017.

5. Permohonan/Pendaftaran ahli dibuat sama ada sebagai Ahli Percuma atau Ahli Premium (Berbayar).

6. Maklumat mengenai pemohon yang diberi mestilah lengkap dan sah termasuk nama penuh, alamat emel dan no telefon yang sah.

7. Setiap pemohon hanya boleh menyertai satu penyertaan keahlian sahaja. Jika ahli mempunyai beberapa akaun ahli, hanya satu akaun yang aktif sahaja akan digunapakai untuk justifikasi sebagai Ahli Pengasas.

8. Pemohon bersetuju dengan segala Polisi dan Prosedur yang ditetapkan oleh Jutawan Network.

9. Pemohon bukanlah seorang yang bankrap dan tidak mempunyai apa-apa rekod jenayah. Keahlian atau permohonan akan ditolak serta merta sekiranya Jutawan Network mendapati Pemohon/Ahli adalah seorang bankrap atau mempunyai rekod jenayah lampau.

KEISTIMEWAAN AHLI PENGASAS

1. Ditawarkan Sebagai Ahli Berstatus ASSOCIATE!

Sebagai Ahli Associate, anda berkelayakan untuk menerima komisen sebanyak 10% daripada sebarang jualan yang terhasil yang dilakukan oleh mereka yang anda perkenalkan ke platform ini.

Untuk kelayakan yang lebih tinggi, anda pada bila-bila masa boleh upgrade untuk mendapatkan keistimewaan yang lebih hebat!

2. Sistem ‘Jutawan Online Business Solutions’ (JOBS) PERCUMA!

Layak untuk mengakses tanpa had kepada Sistem Pemasaran Lengkap Jutawan Network yang dilengkapi dengan Sistem “Jutawan Online Business Solutions” (JOBS) yang merupakan “Done For You System”, sekaligus berpeluang menjana pendapatan berganda daripada program-program yang ditawarkan di dalam Portal ini!

Sistem JOBS ini merupakan satu sistem pemasaran yang telah lengkap tersedia untuk digunakan yang membolehkan anda menjadi seorang yang luar biasa dengan menjana pendapatan pasif dengan MUDAH, PANTAS, LUAR BIASA, PASIF & BERPANJANGAN!

3. Landing Pages Menarik & Pro Tersedia Untuk Digunakan PERCUMA!

Ini adalah salah satu di antara keunikan dan kelebihan Jutawan Network yang teramat jarang diberikan oleh mana-mana pihak khususnya di Malaysia buat masa ini!

Berbagai bentuk ‘Landing Pages’ yang menarik dan profesional telah lengkap tersedia untuk anda terus boleh menggunakannya bagi menarik trafik ke laman web anda dan membina list dengan mudah, cepat dan besar!

4. Alat Promosi & Pengurusan Membina List PERCUMA!

Anda boleh menggunakan alat-alat promosi yang tersedia untuk membina list (leads & prospek) seterusnya menghasilkan jualan sementara menjana Bonus Leads dan Trafik tambahan daripada sumber-sumber pemasaran online kami.

5. Diskaun Penjimatan di Belibelah.com.my

Ahli Pengasas layak mendapat diskaun penjimatan sebanyak 5% – 50% untuk pembelian produk-produk di BELIBELAH, sebuah Gedung Beli-Belah Online kendalian Jutawan Network.

6. Cabutan Bertuah Memenangi Program Bisnes Premium!

Ahli-Ahli Founding Members layak menyertai Cabutan Bertuah untuk memenangi mana-mana Program Bisnes Premium yang disediakan oleh JutawanNetwork.com. Cabutan akan dilakukan dalam satu majlis khas pelancaran rasmi Jutawan Network yang akan diadakan pada bulan Januari 2018 nanti.

Selamat Maju Jaya! Jangan Lupa, Daftar Percuma untuk memenanginya!

linebreak-2

SERTA BANYAK LAGI KEISTIMEWAAN YANG AKAN DATANG…

PENDAFTARAN SEBAGAI AHLI PENGASAS (FOUNDING MEMBER)

PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA!

daftar-sekarang

Artikel Berkaitan

4 Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button